HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Erotika éjjel-nappal

A szexuális ábrándozás kamaszkorban kezdődik, és ha szerencséd van, még ma is tart. A felnőttkori pikáns álmok megfűszerezik a szexet, élénk képzeleted alaposan feldobja az ágyjeleneteket. A szárnyaló fantázia megmozgatja az agyat, nem hagyja ellustulni, ráadásul véredet is felpezsdíti. Vajon milyen sikamlós sztorik játszódnak le a csukott szem mögött?

Valaki még álmában is a megszokás rabja, visszatérő szexálma van, amire egyszerűen nem tud ráunni. A szereposztások a következők lehetnek: létező emberekkel bujálkodsz, vagy teljesen ismeretlen karjaiban vigasztalódsz. Az első párkapcsolatban élőknél elgondolkodtató, mert ezek szerint álmuk szereplője jóval többet jelent számukra, mint egy kolléga vagy barát. Néhányan „meglévő készletből” dolgoznak, állandó elemeket kombinálnak, a végeredmény mégsem unalmas, hiszen mindig más és más. Ez se rossz taktika!

Az erotikus álomképek forgatókönyvei is izgalmasak: többen szeretkeztek, rákényszerítenek a szexre, nézed, ahogy mások szexelnek, nő nővel, pasi pasival hancúrozik, a nő férfinek, a férfi nőnek képzeli magát, a picit „perverzebbek” szado-mazo elemekkel tarkítják az aktust. Ezek a pikáns tettek oldják a gátlásokat, sokszor így éljük ki azokat a vágyainkat, melyeket nem merünk valóra váltani. Álmodban nyugodtan megteheted azokat a dolgokat, melyek különben bűntudatot ébresztenének benned. A szexálmok többségében azonban az éppen aktuális partnered is szerepel. Egyeseknek alvás közben van életükben először orgazmusuk.

Mit szólnál, ha kedvesed egyszer elárulná neked, hogy miről is szokott fantáziálni? Örülj neki, hogy ilyesmiről beszél, hiszen ez azt jelenti, hogy feltétel nélkül megbízik benned. Először biztosan mindketten zavarban lesztek, majd alig várjátok, hogy megvalósítsátok a szexi sztorit. A túl kényes részleteken finomítsatok, csak olyan verzióba menjetek bele, ami mindkettőtök kedvére van! Eljátszani a szexuális vágyálmokat nagy kihívás, szuper kaland.

rtlklub

2005.08.05. 23:55
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: