HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Baráti lakatolás

Meghökkentõ eltávolításról számolt be egy amerikai, brentwoodi kórház. Az eset nem hogy szokatlan, de érdekes bejegyzést kapott a kórház kezelési naplójában.

Történt, hogy egy férfit beszállítottak a kórházba, mert férfiasságán, pontosabban a herezacskóján egy lakatot kellett „leoperálni” az orvosoknak.

A férfi elmondása szerint elõzõ este barátjával rendesen berúgtak, és hogy miért, miért nem, de a kedves jóbarát egy lakatot tett a másik férfiasságára. A lakat bezárult, és a férfi elaludt ittasságában. Másnap reggel mikor felébredt, akkor vett észre a lakatot, és miután a kulccsal megpróbálta kinyitni a herékre erõsített zárat, sajnálatára a kulcs beletört a szerkezetbe. Ezek után a szerencsétlenül járt ember megpróbálta egy fûrésszel kiszabadítani férfiasságát, de nem sikerült neki.

Így került a kórházba, ahol az orvosok nem tudtak mit kezdeni vele, így lakatost hívtak, akinek végül sikerült leszedni a barát által felhelyezett lakatot, ami már egyre jobba szorította az ideiglenes gazdáját.

A férfi nemi szerveinek nem lett maradandó sérülése, nem úgy, mint önérzetének. A rendõrség még vizsgálja az ügyet, de mi olvasók is kíváncsiak lennénk arra, hogy miért járt el így a barát. Vajon a férfit csak meg akarta óvni egy részeg éjszaka okozta esetleges félrelépéstõl, és így „bebiztosította” barátját? Nem tudni.

Minden esetre vigyázat ez után, hogy kivel ülnek le iszogatni az urak, mert másnap fájdalmas reggelre ébredhetnek azok, akik illumináltan nem bírnak a férfiasságukkal, és ezért a jó barát esetleg kitalál valami frappáns megoldást.

nice

2005.08.25. 22:49
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: