HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Kávé, mint vágyserkentő!

Egy texasi professzor, bár nőstény patkányokon végzett kísérleteket, de állítása szerint a felfedezése a nőkre is épp olyan hatással van.
A kutató állítása szerint a nőkre ható vágyserkentő szer nem más, mint az amúgy is közkedvelt fekete ital, a kávé. A sokak által eddig ismeretlen hatása a kávénak nem más, mint az, hogy a koffein tartalmának köszönhetően nem csak serkenti az emberi szervezetet, hanem a szexre is csábítja a nőket. A vizsgált nőstény patkányok ugyanis amint megkapták a koffeint, azonnal és többször párosodtak, mint akik nem kaptak egyáltalán a szerből.
A tanulmány szerint, akik ritkábban fogyasztottak eddig koffein tartalmú italokat, azoknál már kis mennyiségű bevitel is nemi aktivitást okozhat, míg a gyakori koffeinfogyasztóknak nagyobb mennyiséget kell a szervezetükbe juttatni a kívánt szexuális hatás elérése érdekében.

Egy ideje már bebizonyított tanulmány, hogy a kávé fogyasztása megelőzheti a mellrák kialakulását is, ha kellő mennyiségű, napi legalább hat csészével fogyasztanak belőle. Arról azonban nem szólnak a kutatások, hogy például miért csak a nőkre hat a koffein ilyen formában, és hogy milyen mellékhatásai lehetnek az új kúrának. Mert ugye több adag kávé úgy felpörgeti a szervezetet, hogy a vérnyomás, a szapora szívverés, szinte minden esetben, és kártékony hatással is lehet.

nice

2006.02.12. 12:40
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: