HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Kávéval a jó szex -ért

Az emberiséget már az idők kezdete óta foglalkoztatja a kérdés: mely szerek, ételek és egyéb csodatevő készítmények képesek fokozni a szexuális vágyat?

Az emberek már eddig is rengeteg ételnek, tárgynak és különféle egyéb anyagnak tulajdonítottak megalapozottan a vagy éppen tévedésből szexuális vágyfokozó képességet.
Legutóbb a sok tudós és orvos által kifejezetten ártalmasnak tartott kávéról derült ki több előnyös tulajdonság is, többek közt az, hogy szerepe van a májzsugor megelőzésében, de ugyanakkor szexuális vágyat fokozó és teljesítménynövelő hatása is van.
Minderre egy amerikai egyetem kutatói jöttek rá, tapasztalataikat patkányokon majd később embereken végzett kísérletekkel is igazolták.

Az előbbiek során arra lettek figyelmesek, hogy a koffeinnel kezelt patkányok kétszer nagyobb hajlandóságot mutattak a szex -re, mint azok amelyeket hagyományos, koffeinmentes étrenden tartottak. Mindez azonban csak egy-két hétig volt így, addig amíg szervezetük hozzá nem szokott az anyaghoz.
A kísérletek később embereken is hasonló eredménnyel jártak. Az orvosok úgy foglalták össze eredményeiket, hogy napi két csésze kávé elfogyasztása javasolható minden felnőtt ember számára, akár a megfelelő szexuális teljesítmény fenntartásához is.

nice.hu

2008.03.31. 16:12
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: