HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Apró hazugságok, hány partnered is volt drágám?

Egy felmérés szerint a férfiak és a nők egyaránt hajlanak hazudni korábbi partnereik számát illetően.

Teljesen természetes dolog, hogy egy kapcsolatban mindkét partnernek megvannak a maga apró-cseprő titkai korábbi szexuális életével kapcsolatban, melyet nem fed fel társa előtt.
Mint egy felmérésből kiderült, a nők és férfiak egyaránt hajlamosak füllenteni partnereik számát illetően, de míg az előzőek többet, az utóbbiak kevesebbet vallanak be.
Nick Clegg angol liberális politikus azon bejelentését követően miszerint csak harminc szex – partnere volt eddigi életében a brit bulvársajtó különös figyelmet szentel a kérdésnek, főként a politikusaik szexuális életének.
Egy felmérés szerint egy negyvenes éveiben járó brit felnőttnek átlagosan 9.55 szex - partnere volt addigi életében, de míg ezen belül a férfiaknak átlagban 13, addig a nőknek csak hét, legalábbis annyit vallottak be.
Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a megkérdezetteknek csak alig több mint a fele volt hajlandó nyilatkozni szexuális életéről, a felmérés eredményeit kommentáló szexológus szerint ezek az emberek a partnerükkel szemben is ilyen bizalmatlanok.

nice.hu

2008.04.09. 11:23
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: