HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Rejtett erogén zónák

Az egyik férfi magazin szerkesztői összegyűjtötték azt az öt pontot a férfi testén, amiről nem is hinnéd, hogy az erogén zónák közé tartoznak. Még ma este teszteld le!

Ha jobban ismered a másik nem testét és annak működését, könnyebben tudod a csúcsra juttatni. Sőt, az is előfordultat, hogy olyan területekre bukkansz, amiről még ő maga sem tud. Most 5 titkot fedünk fel!


1. Rejtett izom

Az ún. cremaster-izom a herezacskót tartja össze. Rendkívül érzékeny a külső ingerekre, így például hideg vagy meleg hatására rögtön összerándul. De a szexuális inger is hatással van rá, és főleg az orgazmus idején van szerepe, ilyenkor egy kicsit ugyanis feljebb húzza a zacsikat. Ezért, ha már erősen izgalmi állapotban van a pasid, markold meg a golyókat és húzd őket lefelé.

A hatás: késleltetheted az orgazmust, ezzel pedig fokozod az izgalmat! Használd ki a természet adta lehetőségeket az orális szexben is! Vedd a szádba a péniszét, közben egyik kezeddel húzd óvatosan lefelé a golyóit. Hangold össze a két testrészed és vedd fel a ritmust. Imádni fogja!


2. Prosztata

Már biztos tudod, hogy ezt tartják a férfiak G-pontjának. Aprócska méretű, de annál nagyobb hatású. Olyan, akár egy időzített belső bomba. Szintén a péniszben, a prosztata szomszédságában találhatóak azok a barlangos testek, amik izgalom hatására vérrel telítődnek. Így ingerlődik a G-pont is. A leghatékonyabban a kezeddel tudod kifejezetten ezt a területet izgatni. Kézimunkára fel!


3. Ajkak

Idegvégződésekben gazdag terület, amit nagyon vékony bőr borít, így nem kell erős mozdulat az izgatásához. Csókolgasd végig a száddal egész testét, kivéve a száját. Amikor már teljesen begőzöl, akkor ess neki az ajkának. Először csak a nyelved hegyével érintsd, majd kezdd el szívni az alsó ajkát. Izgalom hatására a szája is vérrel telítődik, és még érzékibbé válik. Amikor a nyelveden a sor, először az alsó, aztán a felső felületével érintsd. Igazi elektromos sokként éli meg.


4. Mellbimbó

A mellbimbó az emberi test izgatottsági szintjének jelzője. Legjobban úgy ingerelheted, ha lovagló pózban ráülsz a pasidra, mutató ujjadat végig futtatod a mellkasán, de a bimbót kihagyod. Csúsztasd a feneke alá a kezed, simogasd ott is, majd haladj végig a test két oldalán, egészen a szemérem csontig. Itt igazából a kreativitásodé a főszerep, a lényeg, hogy az eleinte hűvös kezed idővel felforrósodik, a férfi egész teste pedig bizseregni kezd.

eletmod.hu

2009.04.30. 02:21
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír

A HÍR KÉPGALÉRIÁJA


Bónusz+ hirdetések: