HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Szexuális Felmérés

- Az emberek átlagosan évente 103 alkalommal szeretkeznek
- A franciák évente 137 alkalommal szeretkeznek, s ezzel az élmezőnyhöz tartoznak, míg a magyarok a harmadik helyre szorultak (131)
- Az emberek átlagosan csaknem 20 percet töltenek előjátékkal
- Az elmúlt 12 hónapban a nők negyede színlelt orgazmust
- Az emberek több mint egy harmadának (35 %) volt olyan szexuális élménye, amikor nem védekezett, pedig nem ismerte partnere szexuális előéletét.
- Angelina Jolie-t és Brad Pitt-et tartják a legszexisebb hírességnek

Ezek a legfontosabb és legérdekesebb eredményei a ma nyilvánosságra hozott, 2004. május és június között megszervezett Durex globális szexuális felmérésének.


A vizsgálat megerősítette, hogy Franciaország jelenleg a legszexisebb ország. A franciák ugyanis évi 137 alkalommal élnek nemi életet, ami magasan a 103-as átlag fölött van. Nem sokkal maradnak le a franciák mögött a görögök és a magyarok, hiszen Görögország végzett a második, míg Magyarország a harmadik helyen.

Az európaiak a partnerük felizgatásában is játszva verik a mezőnyt. Az élen a britek állnak, akik 22, 5 percet szánnak az előjátékra, utánuk jönnek a németek.

Sok országban az előjáték egyre inkább jelenti olyan szexuális segédeszközök használatát, mint a pornográfia, vibrátorok, élvezetnövelő óvszerek és síkosítók.

A felmérés arra is fényt derített, hogy az első szexuális élményt átlagosan 17,7 éves korukban szerzik a fiatalok. A trend azt mutatja, hogy a szüzesség elvesztése egyre korábbra tolódik, mivel a mai 16 és 20 év közötti fiatalok 16,5 éves korukra válnak szexuálisan aktívvá.

Míg tízből több mint három ember gondolja úgy, hogy az államnak pénzt kell fordítania a szexuális nevelésre annak érdekében, hogy a szexuális úton terjedő fertőzéseket megelőzzék, hasonló azoknak az aránya is, akik elismerik, hogy védekezés nélkül éltek nemi életet anélkül, hogy ismerték volna partnerük szexuális múltját.

Végül érdekesség, hogy a hollywoodi sztárok közül Brad Pitt és Angelina Jolie vezetik a legszexisebb hírességek toplistáját - megelőzve a tavalyi év nyerteseit, az angol futballista David Beckhamet és Jennifer Lopez amerikai színésznőt.

Az első szexuális élmény

- Az emberek világszerte átlagosan 17,7 évesen szerzik meg első szexuális tapasztalatukat.
- A nők korábban kezdik az aktív szexuális életet, mint a férfiak - 17,5 évesen, szemben a férfiak 17, 8 évével.
- A mai fiatalok korábban kezdik a szexuális élet gyakorlását a régebbi generációk fiataljaihoz képest - míg a 45 évesnél idősebbek 18,2 éves, a 21-24 évesek pedig 17,5 éves korukban, addig a 16 és 20 év közöttiek már 16,5 éves korukban veszítik el szüzességüket.
- Tízből három ember (29%) állítja, hogy nem volt még 16 éves, mikor elveszítette a szüzességét.
- Az izlandiak mindenki másnál előbb kezdik a szex gyakorlását (15,7), őket követik a németek (16,2) és az osztrákok (16,3).


Rosie Lodge a Durextől elmondta, hogy a kutatás azért készült, hogy összehasonlítsa a nemzeti- és a globális trendeket, és hogy a szexuális egészséggel kapcsolatban információt szolgáltasson. "Miután ez egy online felmérés volt, az emberek őszintén válaszolhattak a szexuális életüket firtató kérdésekre - talán még a partnerüknek sem mernék elmondani az itt bevallottakat." - fejtette ki Lodge. "Az eredmények azt mutatják, hogy az emberek széleskörű szexuális tapasztalatokkal rendelkeznek. A válaszadók nagy száma pedig (350 ezer fő) arról tanúskodik, hogy az emberek egyre kevésbé tekintik tabutémának a szexet és szexuális vágyaikat."

Védekezés nélküli szex

- A válaszadók több mint egyharmadának (35%) volt olyan szexuális élménye, amikor nem védekezett, pedig nem ismerte partnere szexuális előéletét.
- A 16 és 20 év közöttiek csaknem egynegyede (24%) ismerte el, hogy legalább egyszer vállalt ilyen kockázatot, és ez a szám 50% fölé emelkedik a 35 évnél idősebbek körében.
- Leginkább a dánok, a svédek (64-64%), a japánok a norvégok és a dél-afrikaiak (58-58%) hajlamosak a védekezés nélküli szexre a partner szexuális előéletének ismeretének hiányában.
- A legkevesebb kockázatot az indiaiak, a vietnámiak és a spanyolok vállalják.

Hány férfi szedné a gyógyszert?

- A férfiak több, mint fele (59 %) venné be a férfi fogamzásgátló tablettát - de a nők kevesebb mint fele bízna abban, hogy tényleg beveszik.
- Leginkább a brazil férfiak hajlanak a gyógyszer szedésére (81%) - bár a brazil nőknek csak a 64 %-a bízna benne, hogy be is veszik.
- A horvát nők 75 %-a bízik abban, hogy a férfiak valóban beveszik a tablettát, míg Dél-Afrikában 5 nőből csak egy.

A szex gyakorisága

- Általában az emberek évente átlagosan 103 alkalommal élnek szexuális életet, a nők több, évi 106, a férfiak évi 101 alkalommal.
- A 35 és 44 év közötti emberek élnek a legtöbbször szexuális életet (116 alkalom) a 16 és 20 év közöttiek 91 alkalmával szemben.
- A franciák (137), a görögök (133) valamint a magyarok és a Szerbia-montenegróiak (131-131) élnek a legtöbb alkalommal szexuális életet. A japánok (46), a hongkongiak és a szingapúriak aktívak legkevésbé szexuálisan.

Az előjátékra szánt idő

- Az emberek átlagosan 19,7 percet töltenek előjátékkal, a férfiak állításuk szerint többet (20,2 perc), mint a nők (18,8).
- A fiatal korcsoportok szánják a leghosszabb időt az előjátékra - 21,6 perc a 16 és 20 év közöttiek körében és 19,1 perc a 21 és 24 év közöttiek között.
- A britek fordítják a legtöbb időt előjátékra (22,5 perc), utánuk szorosan a németek 22, 2, az írek 21, 8 és a spanyolok következnek 21,7 perccel.
- Thaiföldön szánják a legkevesebb időt (11,5 perc) előjátékra, őket követik a hongkongiak 14,2 perccel, valamint a vietnámiak 15,2 perccel.

Az orgazmusok gyakorisága

- Bár az emberek több mint egyharmada (35 %) állítja, hogy minden alkalommal van orgazmusa szex közben, a férfiaknál ez sokkal inkább igaz (45 %), mint a nőknél (17 %).
- A tapasztaltabb szeretőknek van a legnagyobb esélyük arra, hogy minden szexuális aktuskor orgazmusuk legyen, ezeknek majdnem fele (48 %) a 35 évnél idősebbek közé tartozik, és kevesebb mint egyharmaduk (32 %) a 16 és 20 év közötti.
- Az olaszoknak van a leggyakrabban szexuális élmény alkalmával orgazmusuk legyen (61 %), őket követik a Szerbia-montenegróiak (56 %) és a Macedónok (54%).
- Tízből több mint egy kínainak (11 %) soha nem volt még orgazmusa, ez az arány a finneknél 10 %, az indiaiaknál és a svédeknél pedig 8 %.
- Az emberek egynegyede színlelt orgazmust az elmúlt 12 hónap során, de nemek szerint elég nagy eltérés tapasztalható: tízből négy nő színlel, míg a férfiaknak 17 százaléka.
- A macedónok és a Szerbia-montenegróiak szexuálisan a legkielégítettebbek, közülük 82 százaléknak nem volt szüksége, hogy orgazmust színleljen, a következő helyen pedig Horvátország, Magyarország és Olaszország áll 75-75 százalékos aránnyal.

A szexuális partnerek száma

- Világszerte az embereknek átlagosan 10,5 szexuális partnerük volt.
- A válaszadók több mint egynegyedének (27%) volt egy partnere, míg 21 százaléknak volt tíznél több szexpartnere.
- A férfiaknak (12,4) több szexuális partnerük volt, mint a nőknek (7,2).
- A legtöbb szexuális partnerük a kínaiaknak volt (19,3) a brazilok 15,2, a japánok 12,7 és a dánok 12,5 partnerével szemben.
- A vietnámiaknak volt a legkevesebb szexuális partnerük (2, 5), a hongkongiaknak 3,5, az indiaiaknak 3,7, a malájoknak pedig 4,2 partnerük volt.

Szexuális játékok

- Több mint 35 százalék néz pornófilmet a partnerével, 22 százalék szereti a bekötött szemet vagy a bilincset, és ötből egy használ szexuális játékszereket.
- A partnerrel való pornófilm-nézés inkább a nők körében népszerű (38 %), mint a férfiakéban (33 %), csak úgy, mint a szembekötősdi és a bilincs - a nők 27 százaléka, a férfiak 19 százaléka szereti.
- A legtöbb pornófilmet a dél-afrikaiak nézik (60 %), és a dánok kedvelik leginkább a szembekötést és a bilincset (55 %). A szexuális játékszerek az izlandiak kedvencei.
- Tízből majdnem 8 bolgár, horvát és angol szereti a fent említett szexuális játékokat szemben az indiaiak 38 százalékával.

Vibrátor

- 27 százaléknak van vibrátora vagy intim masszírozója, ami a 25-34 és a 45 év fölöttiek korcsoportjában is több mint egyharmadra növekszik.
- Az izlandiak 53 százaléka használ vibrátort, utánuk jönnek a norvégok 50 százalékkal és az angolok 49 százalékkal.
- Átlagosan a három legnépszerűbb szexuális ajzószer a pornófilm (35 %), az óvszer (27 %) és a síkosító (22 %).
- A 35 és 44 évesek csaknem fele (49 %) nézett már pornót, hogy feldobja szexuális életét a 21 és 24 év közöttiek 40 és a 25 és 34 év közöttiek 32 százalékával szemben.
- A nők jobban kedvelik a vibrátorokat (20 %), mint a férfiak (14 %), és a férfiak hajlamosabbak olyan terméket használni, ami megnyújtja a szexuális együttlétet.


A szexis tulajdonságok

- Jól karbantartott test (14%) - különös figyelemmel a fenékre (15 %), valamint a mellekre és a mellkasra (14 %) - ezek a legszexisebb tulajdonságok. A férfiak legjobban a mellet nézik, míg a nők a tekintetet tartják a legszexisebbnek.
- Tízből egy ember gondolja, hogy a viselkedés a legszexisebb tulajdonság, míg a kor, a gazdagság és a hajszín (1-1 %) a legkevésbé fontos dolgok.
- A svédek több, mint egyharmada (34 %) gondolja úgy, hogy a viselkedés a legszexisebb tulajdonság, ezzel szemben a dánok 23 százaléka bukik a szexi szemekre és az indiaiak 32 százaléka választja a melltájékot.

A legszexisebb női híresség

- A Tomb Raider színésznője és a UNICEF nagykövete, Angelina Jolie a világ legszexisebb nemzetközi sztárja, aki a szavazatok 18 százalékát mondhatta magáénak, bár a nők körében népszerűbb volt (24 %), mint a férfiakéban (17 %).
- Jolie sikere legnagyobbrészt izraeli (43%), macedóniai (38%) és horvátországi (33 %) népszerűségének köszönhető. Otthonában, az USA-ban csak 21 százalékot kapott.
- Jennifer Lopez filmszínésznő és latin díva a második helyen végzett a szavazatok 13 százalékával. Őt követi Britney Spears és Catherine Zeta-Jones 12-12 százalékkal.
- Lopez Vietnámban (23 %) és Indiában (22 %) a legnépszerűbb, Spears a vietnamiak kedvence (35 %). Zeta-Jones Bulgáriában, Kínában és Csehországban érte el a legjobb eredményt (16-16%).

A legszexisebb férfi híresség

- A Trója sztárja, Hollywood fenegyereke, Brad Pitt vezeti a legszexisebb nemzetközi férfi hírességek listáját. Ötből több mint egy ember, vagyis a válaszadók 21 %- rá szavazott.
- Sikerét a thaiföldieknek (34 %) és az izraelieknek (33 %) köszönheti, ezzel szemben Indiában csak 5 % szavazott rá.
- Második helyen végzett az amerikai Johnny Depp (13 %), szorosan a nyomában pedig George Clooney és a futballsztár David Beckham (12-12 %).
- Depp Izlandon aratta a legnagyobb sikert (25 %), míg a Gyűrűk ura sztárja, Bloom, az új-zélandiaktól kapta meg az elismerést (23 %). Beckhamet elsősorban a hongkongiak éltetik (24 %).


[LHP.HU]

2005.03.05. 03:02
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: