HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Miért nem akarnak szexelni a férfiak?

Drágám, ma ne. Fáj a fejem – ugye ismerős? Vagy mégsem? Évtizedek óta abban a hitben éltünk, hogy a nők hárítják a legtöbbször a szexet. Az új kimutatások azonban ennek pont az ellenkezőjét állítják.

Egy független brit szakértői intézet felmérése nem mást mutatott ki, minthogy a 18 és 59 év közötti férfiak 15 százalékát nem érdekli a szex. Ennél is rosszabb eredményre jutott egy párkapcsolati iroda, mely kutatásában azt állítja, hogy az önmegtartóztató férfiak aránya 40 százalékkal nőtt az elmúlt tíz évben.

A problémák ráadásul nem fizikai eredetűek – a férfiaknak egész egyszerűen nincs kedvük szeretkezni. A riasztó trend a szexológusok előtt sem ismeretlen, a The Sun szakértője azt állítja, hogy ő is egyre gyakrabban találkozik ezzel a gonddal.

„Amikor 29 évvel ezelőtt elkezdtem a tanácsadást, szinte nem is hallottam olyan esetről, amikor a férfinak alacsony volt a libidója. Ma viszont már annyian fordulnak hozzám ezzel a problémával, hogy külön tanácsadói füzetet kellett összeállítanom a témában” – mesélte Deirdre.

Az alacsony libidó legfőbb oka a stressz és a sok munka, de összefüggésben van a nők megváltozott társadalmi helyzetével is. Az önbizalommal teli nő, aki tisztában van saját szexuális vágyaival, és szükségleteivel lelohasztja a férfiakat – méghozzá szó szerint.

Nem segít az sem, hogy a tévében, az interneten és a férfimagazinokban tobzódnak a meztelen nők és a szexjelenetek. A férfiak annyira hozzászoknak ezekhez a „fantázia-nőkhöz”, hogy egy hús-vér partnerrel nem tudnak mit kezdeni.

Sok férfi azért mond le a szexről, mert attól félnek, valamit nem jól csinálnak. A magazinok szinte kötelezőnek állítják be, hogy a nőnek minden egyes együttlétnél orgazmusa legyen, pedig ez nem ilyen egyszerű. Egy nő számára akkor is lehet jó a szex, ha nem éri el a csúcspontot, csakhogy a mai férfi ezzel nincs tisztában.

Ráadásul – hiába vesz minket körbe a szexualitás – sem a nők, sem a férfiak nem képesek nyíltan beszélni problémáikról, ezért a férfiak inkább az egyszerűbb megoldást választják: kerülik a szexet, amikor csak tudják.

blikk.hu

2009.02.13. 02:42
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír

A HÍR KÉPGALÉRIÁJA


Bónusz+ hirdetések: